Misiune

SC FIVALCOM SRL Bacău s-a dezvoltat de-a lungul anilor cu scopul de a le oferi clienților și partenerilor noștri produse de cea mai bună calitate, cu particularități unice, perfecte pentru anumite domenii de aplicabilitate. Noi producem și comercializăm o gamă largă de pungi din hârtie și colțare de diferite dimensiuni și culori, personalizate sau nepersonalizate, ideale pentru domeniile de activitate în care este necesar un ambalaj reciclabil și biodegradabil.

Misiunea noastră este de a satisface așteptările clienților și a partenerilor noștri prin calitatea și valoarea produselor noastre, dar și de a le oferi soluții eficiente și personalizate, venind astfel în ajutorul lor. Dorim astfel să fim alături și să susținem proiectele partenerilor noștri, oferind suport și servicii la cele mai înalte standarde, pe durata întregii colaborări.

Asigurăm toate resursele necesare, inclusiv instruirea și pregătirea continuă a personalului nostru, pentru dezvoltarea competențelor profesionale și a calității serviciilor oferite, urmărind astfel satisfacerea cerințelor clienților, dar și menținerea și motivarea resurselor umane. Ne axăm, în special, pe stabilirea și menținerea unor relații reciproc avantajoase cu partenerii și clienții noștri.

Viziune

SC FIVALCOM SRL Bacău cunoaște faptul că ambalajul reprezintă identitatea produsului dumneavoastră, astfel, susținem creativitatea și ideile originale prin folosirea tehnologiilor de ultimă generație, ce pot satisface chiar și cele mai exigente cerințe sau așteptări. În același timp, vă oferim și consultanță specializată în design-ul ambalajului potrivit, respectând valorile care contează pentru dumneavoastră și aspectele la care țineți cu adevărat.